LUCHTGOMMEN TRAP

Luchtgommen trap? De ecologische methode van Riforma is hetzelfde als zandstralen trap, maar dan met minder nabewerking. Het voordeel is dat jij direct nieuwe laklagen kunt aanbrengen.
Je trap luchtgommen met Riforma is voor jou heel veel tijd besparen. Wij verwijderen oude lagen verf en vernis binnen één dag, ook in de ‘lastige’ hoekjes komen wij.
Vooral de plaatsen waar je niet aan kunt met een schuurmachine, daar is luchtgommen een absolute meerwaarde.

Milieuvriendelijk

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Wij doen dit door een milieuvriendelijk straalmiddel te gebruiken. Het is zacht en is snel afbreekbaar mocht het toch in het milieu terecht komen. Door de Riforma-methodiek gebruiken we minder straalmiddel voor hetzelfde eindresultaat. Dit maakt ook dat onze prijzen scherp zijn.
Het straalmiddel gebruiken we slechts éénmaal, het ‘slack’ voeren wij af inclusief het afval van jouw oude verlagen.

Trap luchtgommen in praktijk

De zachte blaastechniek geeft een minimale aantasting van de ondergrond. Bij andere stralingstechnieken wordt het hout minder diep ‘uitgestraald’. Dit zorgt voor een gelijkmatig effect. Bij een trap is het mogelijk om één trede als proef te doen. Ben je tevreden, dan plannen we met jou in wanneer we de werkzaamheden uitvoeren.
luchtgommen trap prijs

Prijsbepaling

Het maken van een prijsopgave voor het luchtgommen van jouw trap gaat in een aantal stappen:
  • Nadat je contact hebt opgenomen gebeld, vragen we je om een paar foto´s te mailen of te Appen. Het is praktisch als we een foto hebben vanuit verschillende invalshoeken. 
  • Op basis van de foto´s beoordelen we om te kunnen luchtgommen of enkele trapdelen vervangen dienen te worden. We informeren je graag op voorhand weten om teleurstellingen te voorkomen.
  • Dan maken we een afspraak om bij je te komen kijken voor de afscherming van de omgeving. Bij luchtgommen komt er een beperkte hoeveelheid minder stof vrij, maar we kiezen ervoor om de omliggende ruimtes afplakken. Dit zorgt voor minder opruimwerk achteraf.
  • Dan maken we een offerte. In de offerte nemen we ook de doorlooptijd op van de werken. 
  • Ben je akkoord met de prijs, dan gaan we een afspraak inplannen voor het uitvoeren van de werken.
  • Vooraf komen we voorbereidende werken uitvoeren inclusief het plaatsen van de ventilator. Deze zorgt ervoor dat het stof zoveel mogelijk naar buiten wordt afgevoerd.
  • Nadat we jouw goedkeuring hebben over de uitgevoerde werken gaan we opruimen.  Je kunt het opruimen ook zelf doen, waardoor je geld bespaart.

Bezoekadres (enkel op afspraak):
Pastorijstraat 15
2470 Retie
Bel: 014 – 49 00 98
Mail: servicedesk@riforma.be

Algemene Verkoopsvoorwaarden

zandstralen trap, trap zandstralen, wat kost zandstralen trap, wat kost trap zandstralen, prijs zandstralen trap, trap zandstralen prijs

Je trap luchtgommen is tijd besparen!