LUCHTGOMMEN MEUBELS

Luchtgommen meubels?

Luchtgommen meubels? De ecologische Riforma-methodiek zorgt voor minder nabewerking. Door je meubels te luchtgommen verwijderen we oude lagen verf en vernis, zelfs in de kleinste hoekjes en kantjes.

Luchtgommen meubels hoe werkt het?

De zachte blaastechniek van het luchtgommen geeft een minimale aantasting van de houten ondergrond. Bij andere stralingstechnieken worden de houtnerven minder diep ‘uitgestraald’. Het hout wordt bij luchtgommen minder aggressief bewerkt, wat zorgt voor een gelijkmatiger effect. Je kunt een deel van een meubelstuk laten luchtgommen op proef. Ben je tevreden, dan kunnen we ook de andere meubelstukken voor je luchtgommen.

Milieuvriendelijk

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Wij doen dit door een milieuvriendelijk straalmiddel te gebruiken. Het is zacht en is snel afbreekbaar mocht het toch in het milieu terecht komen. Door de Riforma-methodiek gebruiken we minder straalmiddel voor hetzelfde eindresultaat. Dit maakt ook dat onze prijzen scherp zijn.
Jouw meubels krijgen een tweede leven en kunnen weer jaren mee nadat een nieuwe laklaag is aangebracht. Het komt regelmatig voor dat eiken meubelen blank eiken worden gelaten, zodat de houtstructuur goed kunt zien. Doordat jij je meubels een tweede leven geeft, draag je bij aan een beter milieu.

Praktijk

Door het luchtgommen hebben meubels een minimale nabewerking nodig om de nieuwe afwerklaag aan te brengen. Meubels luchtgommen doen we in ons atelier waarbij we de hardheid van de techniek afstemmen op die van het hout. We halen de meubels op en in overleg met jou worden de geluchtgomde meubelen thuisbezorgd. Afhankelijk van het aantal en de afmeting van de te luchtgommen meubels houden we de gemiddelde doorlooptijd van een week aan.

Wat bepaalt het resultaat

  • De hardheid van de gebruikte houtsoort van uw meubelstuk
  • Structuur c.q. nerfdichtheid van het hout
  • Aantal aangebrachte lagen op het meubelstuk
  • Gebruikte afbijtmiddelen
  • Ouderdom van de meest recente laag
algemene voorwaarden riforma

Prijsopgave

Meubels laten luchtgommen houdt in dat wij je meubels vooraf hebben gezien. Daarna kunnen we een exacte prijsopgave maken. In overleg kan er ook een foto worden doorgestuurd, waabij wij een schatting kunnen maken van de kosten. Een exacte prijs kunnen we pas maken nadat we de meubelen gezien hebben en gevoeld. Zo kunnen we bepalen hoeveel lagen er verwijderd moeten worden voordat we bij de bodemlaag uitkomen. Het geeft ook de mogelijkheid om te bepalen of de gemiddelde doorlooptijd van een week haalbaar is. In de praktijk is het niet altijd de grote van een meubelstuk wat de prijs bepaalt, maar het aantal lagen wat erop is aangebracht. Zo kan een klein bijzettafeltje meer tijd in beslag nemen, dan een dressoir. Wij vinden het belangrijk dat je op voorhand weet wat de kosten zijn.

Bezoekadres (enkel op afspraak):
Pastorijstraat 15
2470 Retie
Bel: 014 – 49 00 98
Mail: servicedesk@riforma.be

Algemene Verkoopsvoorwaarden

Luchtgommen meubels? Riforma!