LUCHTGOMMEN KEUKEN

Luchtgommen keuken? Met de ecologische Riforma-methodiek is voordeliger en minder arbeidsintensief. Je wilt jouw keuken een nieuwe look geven? De keuken luchtgommen is een praktische techniek om grote en kleine oppervlakken te ontdoen van oude lagen verf, vernis en was. De keuken krijgt de originele uitstraling terug of een volledig nieuwe uitstraling.

Milieuvriendelijk

Wij vinden het belangrijk om een bijdrage te leveren aan een betere leefomgeving. Wij doen dit door een milieuvriendelijk straalmiddel te gebruiken. Het is zacht en is snel afbreekbaar mocht het toch in het milieu terecht komen. Door de Riforma-methodiek gebruiken we minder straalmiddel voor hetzelfde eindresultaat. Dit maakt ook dat onze prijzen scherp zijn. Het straalmiddel gebruiken we slechts √©√©nmaal, het ‘slack’ voeren wij af inclusief het afval van uw oude verlagen.

Hoe werkt het?

Door het luchtgommen hebben jouw kastdeuren en de kopkant minimale nabewerking nodig om een nieuwe afwerklaag aan te brengen. De kastdeuren van uw keuken luchtgommen we in ons atelier waarbij we de hardheid van de techniek afstemmen op die van het hout. We halen de kastdeuren op en in overleg met jou worden je geluchtgomde deuren thuisbezorgd. Afhankelijk van de hoeveelheid te luchtgommen keukenkastdeuren is de gemiddelde doorlooptijd een week. Het luchtgommen van de kopsekant overleggen we met jou. Voorafgaand aan de werkzaamheden worden er afplakwerken uitgevoerd. Door dit zelf te doen kun je kosten besparen.

Proef

De blaastechniek van het luchtgommen geeft een minimale aantasting van de houten ondergrond. Bij andere stralingstechnieken worden de houtnerven minder diep ‘uitgestraald’. Het hout wordt bij luchtgommen minder agressief bewerkt, wat zorgt voor een gelijkmatiger effect. Je kunt een kastdeur laten luchtgommen op proef. Bent jij tevreden, dan kun je de volledige keuken door Riforma laat luchtgommen.

Praktijk

Wat bepaalt het resultaat

  • De hardheid van de gebruikte houtsoort van uw meubelstuk
  • Structuur c.q. nerfdichtheid van het hout
  • Aantal aangebrachte lagen op het meubelstuk
  • Gebruikte afbijtmiddelen
  • Ouderdom van de meest recente laag

Prijsopgave

Jouw keuken laten luchtgommen houdt in dat wij de keuken vooraf hebben gezien. Daarna kunnen we een exacte prijsopgave. In overleg kan er ook een foto worden doorgestuurd.
Bezoekadres (enkel op afspraak): Pastorijstraat 15 2470 Retie Bel: 014 – 49 00 98 Mail: servicedesk@riforma.be Algemene Verkoopsvoorwaarden

prijs luchtgommen keuken, keuken luchtgommen prijs

Luchtgommen keuken? Met Riforma is tijd besparen!