Meubels zandstralen is ouderwets en wordt vervangen door 'Luchtgommen' op basis van de Riforma-methodiek. meubels zandstralen was tot vier jaar geleden de standaard methode om meubels te ontdoen van verf en laklagen. Echter meubels zandstralen heeft een nadelig effect op de meubels zelf. Door de hoge druk wordt het straalmiddel met grote snelheid 'gekatapulteerd' wat de oppervlaktelaag van de meubels aantast. Dit is onnodig, want met luchtgommen wordt minder luchtdruk gebruikt, slechts een derde van zandstralen. Daarbij komt dat het straalmateriaal veel zachter is en er een speciaal straalpistool wordt gebruikt. Gaat u meubels zandstralen, dan is er zand of grit nodig, echter bij luchtgommen wordt een speciaal mineraal gebruikt. Het is gebruikelijk wanneer meubels worden gezandstraald, dat het gebruikte straalmiddel tot 5x toe wordt hergebruikt, waardoor het straaleffect steeds minder wordt. Dit lijkt voor u interessant, maar uw afval komt ook in het opgezogen straalmateriaal terecht (= slack). Riforma gebruikt tijdens het luchtgommen van uw meubels het straalmiddel maar 1x waardoor er minder nodig is. meubels zandstralen vervangen door luchtgommen is niet alleen minder schadelijk voor uw meubels, maar ook veel voordeliger. Voordeliger zonder dat dit effect heeft op het resultaat.

Meubels zandstralen door luchtgommen?

Heeft u meubels die u wenst te laten luchtgommen volgens de milieuvriendelijke Riforma-methodiek? Bel +32 (0)14 - 49 00 98.

Meubels zandstralen proef

Een klein stukje proberen

Meubels zandstralen wordt meubels luchtgommen met RiformaHeeft u een meubelstuk dat u wilt laten luchtgommen, dan is het mogelijk om een klein stukje als proef te doen. Uitgangspunt is dat u de volledige meubelstuk door Riforma laat luchtgommen bij een positieve proef.

Wat bepaalt het resultaat

  • De hardheid van de gebruikte houtsoort van uw meubelstuk
  • Structuur c.q. nerfdichtheid van het hout
  • Aantal aangebrachte lagen op het meubelstuk
  • Ouderdom van de meest recente laag

button 1

ONZE VOORDELEN:

  24/24 BEREIKBAAR

  BESTE PRIJS/KWALITEIT

  GRATIS PROEFSTRALEN

  MILIEUVRIENDELIJK

  ECOLOGISCH STRAALMIDDEL