Meubelen zandstralen is ouderwets en wordt vervangen door 'Luchtgommen' op basis van de Riforma-methodiek. Meubelen zandstralen was tot vier jaar geleden de standaard methode om meubelen te ontdoen van verf en laklagen. Echter meubelen zandstralen heeft een nadelig effect op de meubelen zelf. Door de hoge druk wordt het straalmiddel met grote snelheid 'gekatapulteerd' wat de oppervlaktelaag van de meubelen aantast. Dit is onnodig, want met luchtgommen wordt minder luchtdruk gebruikt, slechts een derde van zandstralen. Daarbij komt dat het straalmateriaal veel zachter is en er een speciaal straalpistool wordt gebruikt. Gaat u meubelen zandstralen, dan is er zand of grit nodig, echter bij luchtgommen wordt een speciaal mineraal gebruikt. Het is gebruikelijk wanneer meubelen worden gezandstraald, dat het gebruikte straalmiddel tot 5x toe wordt hergebruikt, waardoor het straaleffect steeds minder wordt. Dit lijkt voor u interessant, maar uw afval komt ook in het opgezogen straalmateriaal terecht (= slack). Riforma gebruikt tijdens het luchtgommen van uw meubelen het straalmiddel maar 1x waardoor er minder nodig is. Meubelen zandstralen vervangen door luchtgommen is niet alleen minder schadelijk voor uw meubelen, maar ook veel voordeliger. Voordeliger zonder dat dit effect heeft op het resultaat.

Meubelen zandstralen door luchtgommen?

Heeft u meubelen die u wenst te laten luchtgommen volgens de milieuvriendelijke Riforma-methodiek? Bel +32 (0)14 - 49 00 98.

Proef meubelen zandstralen

Een klein stukje proberen als bewijs

Meubelen zandstralen wordt meubelen luchtgommenRiforma biedt de mogelijkheid om een meubelstuk te laten luchtgommen op proef.

Wat bepaalt het resultaat

  • De hardheid van de gebruikte houtsoort van uw meubelstuk
  • Structuur c.q. nerfdichtheid van het hout
  • Aantal aangebrachte lagen op het meubelstuk
  • Ouderdom van de meest recente laag

button 1

ONZE VOORDELEN:

  24/24 BEREIKBAAR

  BESTE PRIJS/KWALITEIT

  GRATIS PROEFSTRALEN

  MILIEUVRIENDELIJK

  ECOLOGISCH STRAALMIDDEL