Milieuvriendelijk luchtgommen met de ecologische Riforma-methodiek aan een concurrerende prijs? De Riforma-methodiek is luchtgommen zonder overschrijding van de afgesproken doorlooptijd. Door de nieuwste apparatuur en Riforma-methodiek is er minder straalmiddel (luchtgommineralen) nodig. Hierdoor ontstaat er minder 'slack' en wordt uw object wordt gelijkmatiger in ere hersteld. Door te luchtgommen bereikt u zonder fijnstof een mooier eindresultaat met minder of geen nabewerking.

Offerte? Bel 014 - 49 00 98 of Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien..

Meer uitleg

Luchtgommen fijner dan zandstralen

Wat is luchtgommen?

Luchtgommen is met lucht en een ecologisch straalmiddel objecten ontdoen van verf, foiling of roest. Luchtgommen wordt vaak verward met met zandstralen, maar er zijn verschillen. Het straalmiddel is veel fijner dan de grove grit voor het zandstralen. Er wordt slechts met 2 - 4 Bar gewerkt in tegenstelling tot de 6 Bar bij zandstralen. Bij luchtgommen is minder nabewerking nodig en geeft een fijner resultaat.

button 1

ONZE VOORDELEN:

  24/24 BEREIKBAAR

  BESTE PRIJS/KWALITEIT

  GRATIS PROEFSTRALEN

  MILIEUVRIENDELIJK

  ECOLOGISCH STRAALMIDDEL