Fijnstralen wordt vaak als term gebruikt voor luchtgommen. Fijnstralen vertelt dat het om een verfijnde techniek gaat die niet te vergelijken is met zandstralen. Heeft u objecten die niet mogen beschadigen tijdens het stralen, dan is fijnstralen (of luchtgommen) de beste optie. Bij fijnstralen wordt er veel minder druk gebruikt dan bij zandstralen. Ook het straalproduct is veel verfijnder, waarbij deze door de Riforma-methodiek slechts één keer wordt gebruikt. Het speciaal ontwikkelde spuitpistool zorgt ervoor dat het straalmateriaal onder de meest optimale hoek op het object terechtkomt, zonder een inslag te veroorzaken. Hier tegenover staat zandstralen (6 Bar en meer). Deze techniek is veel 'bruter' wat een inslag tot gevolg heeft. Dit leidt tot meer nabewerking.

Fijnstralen door luchtgommen

Heeft u objecten die u wenst te laten fijnstralen volgens de milieuvriendelijke Riforma-methodiek? Bel +32 (0)14 - 49 00 98.

Fijnstralen proef

Fijnstralen als proef laat zien dat luchtgommen werkt

Om het hoge kwaliteitsniveau van luchtgommen te kunnen ervaren is het mogelijk om een klein object als proef te laten luchtgommen.

button 1

ONZE VOORDELEN:

  24/24 BEREIKBAAR

  BESTE PRIJS/KWALITEIT

  GRATIS PROEFSTRALEN

  MILIEUVRIENDELIJK

  ECOLOGISCH STRAALMIDDEL